tiistai 8. heinäkuuta 2014

Huh hellettä...

Blogi on taasen jäänyt vähän vähemälle huomiolle...mutta korjataan nyt se asia edes muutaman virkkeen voimin. Kesä on kulunut palellessa  ja kastuessa ja toipilaita hoidellessa. Viivi vinkkarin pieni revähdys vamma alkaa olla jo erittäin hyvällä mallilla. Rauhaisaa lenkkiä on neiti tehnyt ja ennen kylmiä uimassakin ehti käydä...kisaamaan Viivi ei tällä kaudella lähde...toivotaan ettei haavereita satu ja kisataan sitten ensi kesänä...joka onkin sitten Viiville se viimoinen...niin se aika menee.

Viivi käsittelyn jälkeen...hään meinasi mennä ihan solmulle...niin oli rento olo <3

Harppasella puolestaan Oulun kisojen jälkeen ( kylmää ja kalsaa ja muutenkin kurjaa ) oli oikean lavan/selän alue kovasti kipeän oloinen...koti konstein se siitä tokeni mutta samalla matkaa Harppakin käsiteltiin ja läpi käytiin eikä mitään merkkejä ongelmista löytynyt...oma apu auttaa paljon :)!

Lisää virtaa että taas jaksaa :)!

Kisoja ei liiemin ole käyty, mutta harkkoja sitä ahkerammin...Kevu, Veksi ja Sisu ovat työllistäneet näissä merkein ihan urakalla. Van urakka on tuottanut tulosta ja nii on kaikilla kolmella kirjat hankittuina ja Kevulla jo eka kisakin juostuna. Harjoitteluksihan ne kisalähdöt vielä menee...kokemusta kun isossa sakissa menemisestä ei liioin ole...mutta siitä se...intoa pojalla ainakin on ja keskittyy vain olennaiseen eli vieheeseen!

Pikku kilpurin alku...Maxwin Imp

Harppa on ahkeroinut koekaverina useammallekkin uudelle tulokkaalle...hyvä kamu vaikka kokoa onkin...kisaamassa viimeksi Kartanolla...tulos DV-14 Sija 6.

Isot pojat Kalle-4, Harri-5 ja Harppa 6

Veteraanit Eppu-1 ja Peppi-3

Isot likat Nuka-5

Epe  ja Riikka

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti