lauantai 14. joulukuuta 2013

Joulu lähestyy...

Heijastimet heilumaan...
Joulu lähestyy eikä talvesta ole tietoakaan. Pienen toivin meilläkin jo oli lunta ja koiratkin pääsivät nauttimaan pellolle kunno rallista. Nyt on siitä jäljellä vain rippeet ja kaikkialla jäätä, jäätä ja jäätä joka tarkoittaa sitä että remmeilyä harrastetaan aina seuraville lumille saakka. Toivotaan että ennen Joulua lunta saataisiin sillä silloin olisi monta vapaa päivää aikaa touhuta ja ulkoilla. Pienoinen vatsatautikin meitä taanoin kiusasi, mutta onneksi se meni kuitenkin aika vähillä toimilla ohi...kevyttä evästä ja canikuuria kullekkin niin parissa päivää oli rauha maassa...vatsoissa.

Riemukasta rallia niillä talven lumilla jotka hetken maassa kestivät...

Joulun odottelun ohessa on tehty muitakin suunnitelmia...Kasvattimme Poppa-Konsti on kipaissut tohtorin pakeilla ja valo näyttää kaikin puolin vihreää ajatuksille astuttaa tyttönen jahka vuosi vaihtuu ja juoksut ilmaantuvat...tästä aiheesta enenmmän kunhan päästään tuumasta toimeen...Odotettavissa siis kevät pentusia Vantaan Ylästöön! Niin moni on kysellyt miksi kaunis ja lahjakas ja niin verrattoman luonteen omaava Poppa-Konsti ei ole saanut jälkikasvua...yritetään nyt sitten...viimeisillä hippeillä, sillä ikää karttuu ja pian se on oikeasti myöhäistä....siellä sulho jo kravattia silittää ja odottaa h-hetkeä ;)! 

1 Pirtti-Hirmu 2 Poppa-Konsti...siskot kilpasilla.
P-katraan osalta on muitakin kuulumisia...ihan mukavia sellaisia. Puska-Jussi alias Eppu kävi seuranta tutkimuksissa silmiensä osalta ja saikin yllätykseksemme puhtaat paperit. Epullahan diagnosoitiin parisen vuotta takaperin lievä nukellaari kaihi?? Nyt kyseisestä muutoksesta ei ollut jälkeäkään joten Epeli on palannut takaisin "terveiden" kirjoihin :)! Näinkin voi näköjään käydä !

Moro, mie oon Puska-Jussi...ihan pikkuisena...
I-pentuekkin alkaa lähennellä 8 kuukauden ikää...kaikkia on saatu kesän/syksyn kulessa tavata ja kivan oloisia reippata ipanoita kaikki...kokokin näyttäisi olevan maltillisempaa mitä H-pentueen kohdalla...aika sitten näyttää miten itse kullakin menee näissä harrasteissa...Tyytyäinen saa tähän katraaseen olla :)! Oma I-ipanamme eli Maxwin Imp on myös jo ISO mies...kohta 9kk. Niin se aika vaan rientää, vastahan Kepsukin oli sellainen taskuun laitettava...no taskuun se mahtuu vieläkin...ihan vaan pikkuisen kesäistä isompaan ;)!

Sisaret Sisu ja Peni nutaa...

Ite Impivaara...kotoisesti Peni

Peni, Veksi, Kevin, Sisu ja Rosie sekä takana H-pesueen Huru-Ukko.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti