maanantai 14. lokakuuta 2013

Rengasmatkalla...

Eihän sitä kautta nyt millään voinut lopettaa...tuosta vaan kylmästi yhen äkin, pitihän sitä vielä jotain kummaa kehittää ja niimpä lähdettiin heittämään sellainen järjen jättiläisten retki. Oravikoski-Hyvinkää-Tampere-Oravikoski. Ja mitä varten? No ihan siksi että kakarat saa vielä viimoiset rataharjoitukset ennen talven tuloa ja onhan se mukava väliin matkata näin epävirallisissakin merkeissä :)! Hyvinkäällä oli hieno ilma, väliin meinasi tulla suorastaan hiki. Pennut juoksivat kaarteen verran kopista matkaan lähtien. Hienosti meni molemmilla veljeksillä. Aikuisissa samaan lähtöön puukattiin Peppi, Harska, Nuka ja Viiu sekä "joku muu" ja kiirutta porukalla oli kun viehe eteen viuhati...hienosti menivät koko sakki. Nyt leppoisalle talvi tauolle ja keväällä taas aletaan jokainen aikansa ja mahdollisuuksiensa mukaan.

Gösta komea miehen alku :)!

Siellä se pupu on...

Hyvinkäällä tavattiin myös Gösta, Sallan ja Jellon katraasta...täytyy sanoa että oli mieleen jäävä otus, mielenkiinnolla odotan mitä miehestä kasvaa kunhan siitä aikuistuu.

 <3
Makkara juoksujen päätyttyä matka jatkui majapaikaan...taas kerran Rantasipiin. Tunnelma oli tiivis, onneksi oli taittopatja matkassa...kaikki 7 wiipotinta kun olivat sitä mieltä että kainalossa on kivaa. Väsy iski jo alku illasta...niin että kahvikin unohtui...sitä ei saisi sattua minulle :)! Aamulla matka jatkui kohti Tamperetta...ihan mukava ajella väliin ei niin tuttujakaan teitä...vaihtelu virkistää. Tampereela pinkaisivat Kevari ja Veksi sekä Göstan sisar Kisu.  Kevarilla oli jo sellaiset otteet ettei lapseksi enää uskoisikaan...Veksiä hieman ujostutti iso ja paskainen viehe joka tuosta vaan tipahti nenän eteen, mutta startti  kopista ja ajo oli silti loistavaa...siitä on hyvä jatkaa. Kisu kipaisi pari vetoa käsilaiteella ja intoa näyttää olevan...hieno tyttö, senkin olisi voinut vaikka piilottaa poveen ;)!

Kevin, Veksi ja Kisu tarkkana...

Veke starttaa...

Kevarilla vauhti päällä

Kisu iskee kiinni...tehokas tyttö :)!
Niin oli sitten juoksut juostu ja nokka kohti kotia. Toivotaan leppoisaa lepokautta kaikille ja koirat ehjinä ja terveinä taas ensi kesänä kisaamaan ja harjoittelemaan. Mukava kesä takana vaikka nyt kisoja ei kovin montaa tullutkaan !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti