torstai 31. lokakuuta 2013

Mitä meille kuuluu...

Lepokauteen on siirrytty pikku hiljaa...tokihan sitä liikutaan mutta kaikenlainen "kovempi" jytinä on jätetty pois...rauhallisia lenkkejä metsässä ja väliin kakaroiden treffejä vähän vauhdikkaammissa merkeissä...aina niinkuin kelien mukaan.  Ensi lumikin saatiin savoon joka tosin suli pois...ja rapaa riittää. Lumien aikaan rehvattiin viimoinenkin ipana I-pentueesta, itse Iivari-Veturi. Vinski oli vallan mainio mies kuten kaikki sisarensakkin...varsin tyytyäinen saa katraaseen olla. Aika sitten näyttää millaisia kavereita näistä kasvaa kun aikuistuuvat ja kenties tulevat mukaan myös erinäisiin harrasteisiin.

Komea miehen alku!

Samanlaiset huolirypyt kuin Hartikaisella...
Kakaroiden ihastelun lomassa on käyty vuosihuollossa ja pitihän tuota eläin tohtoriakin lähestyä...Huolto puollella vuorossa oli Hartikainen...jonka arvelin kyllä pistävän lekkeriksi koko homman...miten muka Harska, Pertti Pyörremyrsky kestäisi alallaan  liki tunnin kestävän käsittelyn...väärässä olin...Harska pisti parastaan ja otti nautinnon kannalta ihan kirjaimellisesti. Oikean lavan takaa löytyi aristava trikkeri...liekkö ollut siellä jopa pidempään aiheuttamatta kuitenkaan sen kummempaa häikkää. Edellisen talvenhan Harppa veti hihnassa aika paljon ja samaiseen lapaan sai tällin ollessaan reilun 6kk. ikäinen. Trikkeri hoidettiin pois ja pikku seurantaa ettei uusi. Muutoin Harppa oli rento ja letkeä mies vaikka onkin pelkkää timmiä lihasta koko koira. Huollosta siirryimme seuraavaan kohteeseen eli Jynän ell. asemalle. Dex kävi epilepisa kontrollissa missä kaikki hyvin. Lääkitys jatkuu samalla annosteella sillä kohtauksia ei pojalla ole ollut sitten viime marraskuun lopun. Hartikainen pääsi ( joutui ) myös operaation kohteeksi...Harskallahan oli syntyessään pikkiriikkinen karvaton plänä keskellä päätä. Viime kesänä se jostain syystä ärtyi ja alkoi tehdä siihen rypyläistä muodostelmaa. Asian annettiin olla kun rypylä ei ketään vaivannut, ennenkuin nyt taas syksyllä hieman punehtui ja näytti myös laajenemisen merkkejä. Pekka nappasi tämän häirikön pois ja pisti patologille katsottavaksi mikä moinen makkula oli...Suomeksi karvatupen paksuuntuma...sellainen hyvänlaatuinen kysta. Nyt on Hartikaisella kaljuksi ajettu pää ja rivi tikkejä...siitä se tukka takaisin kasvaa ja tikitkin saadaan pian pois ja meno jatkuu yhtä villinä kuin tähänkin asti :)!

Sairastupalaisten toipuessa ovat Viivi ja Kevin pitäneet huolta että vauhtiakin riittää...väliin kaksistaan ja väliin Kevarin treffatessa ikätovereitaan. Kevin on kasvanut hitaasti ja tasaisesti...Viivin kokoa aletaan lähennellä. Jotenkin Kentsu näyttää niin pikkuiselle kun silmä on viimoisten vuosien aikana tottunut vähän suurempiin koiruuksiin ;)!

Kolmikko Veksi, Sisu ja Kevin

Viivi ja Kevari metsäretkellä...
Seuraavia päivityksiä odotellessa...Viivin siskolla taitaa olla jotain suunnitelmia lisääntymisen suhteen ....;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti