keskiviikko 9. lokakuuta 2013

Kausi paketissa !

Jaksaisikohan sitä muutaman rivin raapustaa kuluneesta kaudesta näiden harrasteiden suhteen. Lyhyesti ja ytimekkäästi, ilman turhia selostuksia ;)! Kaudesta oli tarkoitus tulla edeltäviä vaisumpi ja nämä suunnitelmat menivät kuten oli ajateltu. Viiville oli ajateltu muutama sijoitus kisa sekä arvokisoista kunkut, mutta tuo jälkimmäinen jäi toteutumatta 11.8 Mikkelissä sattuneen haaverin  vuoksi. Tästä selvittiin säikähdyksellä  mutta varmuuden vuosi jätimme kahden startin kisat siksen ja kausi päätettiin yhden juoksun taktiikalla. Kisoja Viiville tällä kaudella siis "vain" 7. Sijoitukset vaihtelivat voitosta viimoiseksi. Parhaat ajat 280m. 18,40 ja 350m 22,80 Ka. Tästä on hyvä jäädä odottamaan ensi kesää ja ensimmäistä virallista veteraanivuotta. Hartikainen aloitti urheilijan uransa maastoista voitolla kera sertin...keskittyi sitten touko/kesäkuun ajan harkkoihin ja siitä 30.6 sitten ensimmäiseen viralliseen kisaan.  Kisoja Hartikaiselle kertyi 8 joissa hänelläkin sijoutukset voitosta sinne peränpitoon. Parhaat ajat 280m 18.73 ja 350m 23,54. Pientä poukkoilua oli vielä useassakin lähdössä havaittavissa kun ei poika tiennyt juostakko sisällä vai ulompana, mutta kauden loppua kohti tyyli parani kun kokemus kasvoi. Kopituskin alkoi sujua heti kisakauden alusta...sinne sujahtaa kuin silakka. Ensi kaudella sitten lisää kivoja kisoja...kun poika taas talven "kasvaa" ja kehittyy. Niin ja olihan Harskalla toisetkin onnistuneet maastot. 15.9 Kalakukoissa päivän parhaat pisteet, sertti ja piirin mestaruus...meinasi ihan unohtua.

Emmi Ventelän ottama kuva kun lähdön pienin ja suurin taistelevat saaliista ;)!Viivi punaisella manttelilla !
Omien koiriemme lisäksi radoilla ja maastoissa nähtiin myös muutama kasvattimme...H-kokoonpano aloitti kisauransa eikä huonosti ollenkaan. Hulivili kolme maastokisaa kolme serttiä, SMM-hopeaa. Harri-Herra kolme kisaa kolme serttiä, SMM-2013 Harri nähtiin myös radalla eikä huonosti mennyt sielläkään...ajat 350m 23.04 ja 280m 18.57...hyvät pohjat tulevaa varten. Kallukka kipaisi tällä kauttaan vain radalla ja kertoi meille heti olevansa varsin vauhdikas poika...280m aikaan 18,40sek. H-tyttösistä kisaamassa käväsi Nuka...HVK:N maastoista hieno kuudes tila kahdella onnistuneella juoksulla. Hessu herran ensimmäinen maastokisa meni tyttöparin liehittelyyn...talvella hieman harjoitellaan ja ensi vuonna sitten uudella uskolla. Rataharkoissa Oulussa Hessu veti varsin komeasti joten siitä se pitkämatkalainenkin pääsee jutun juoneen kiinni.

Jewgenistajan Ikiliikkuja
Viimeisellä ratareissulla tohinan ohessa tavattiin yksi Sallan ja Jellon lapsosista...hieno tyttö oli tästäkin kasvanut...viikon päästä nähdään sitten muitakin. Lapsoset ovat tahoillaan opiskeellet juoksemisen saloja ja hienosti ovat homman oivaltaneet...Sisu taitaa olla ainakin tyttösistä se "oppinein"...varsin tyylikkäästi pisti kartanon kaarteen team racen yhteydessä.

Sisu vetosuoralla...
Isompien koiriemme kisatessa on mukana matkustanut myös  laumamme nuorin alias Kevin...Kevari on saanut kokeilla jo rataa jos toista...toki vain pyrähdyksen verran kerrallaan. Hienosti on pojalla mennyt...koppiinkin marssitaan jo kuin vanha tekijä...Kiitokset vain kaikille kisan järjestäjille kun taas kerran olemme teitä saaneet vaivata...voisko pentu juosta kisan jälkeen kysymyksellä :)! Keväällä jatketaan tiedä vaikka kirjat jo ensi kesän kuluessa saataisiin :)!

MaXwin Imp...alias Kevin...komea söpöliini <3 !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti