keskiviikko 18. syyskuuta 2013

Matkailu avartaa...

Olihan melkoinen viikoloppu, mennyt sellainen. Perjantaina töistä aikaisemmin kotiin ja sinipiian kokka kohti etelää. ( Taitaa tosin autossa olla keula ja veneessä kokka ). Kuortissa aah niin maistuva evästys sekä huvitava bensasota läheisellä kylmäasemalla...sie senkin tuohenkiäntäjä vai miten se nyt menikään :)! Siitä selvittyämme rantauduttiin Sveitsiin...Ajatus oli nukkua hyvin ennen seuraavan päivän koitoksia, mutta nuoriso oli tässä asiassa toista mieltä...Veke ja Kevari taisivat jytistää sängyn alla aina aamutunneille...pojilla oli kivaa.

Veljesten leikkiä...
Lauantai aamuna matka jatkuin Hyvinkäältä kohti Vantaata...gaattori on tehokas peli, osasimme jopa perille vaikka reitti ei ollutkaan entuudestaan tuttu. Mukaan kisaan oli ilmoitettu Peppi, Hartikainen ja Viivi. Kaikki suoriutuivat koitoksistaan hienosti. Peppi oli lähtönsä viides. Kovaa taistelua aina ensimmäiseen kaarteeseen...sitten hiipuivat voimat mutta hieno juoksu pitkästä aikaa radalle päässeeltä Peppiltä. Peppin kopitus oli taas melkoinen show...mutta sinne se silakka viimein sujahti. Peppin aikain oli pieneen ylipainoon nähden hyvä..19.04. Hartikainen pääsi matkaan vasta kisojen loppupuolella eli odotavan aika oli pitkä. Hienosti poitsu kipitti oman uuden ennätyksensä hienolla loppukirillä...kakkosena maaliin ajalla 18.73. Siitä se kerta kerralta paranee. Pikkuista seilaamista oli vielä nähtävissä etusuoralla mutta kaarteen jälkeen jo näytti reitti löytyvän. Reissun parasta antia oli kuitenkin Viivin juoksu, vaikka jäimmekin ilman virallista aikaa. Kisa oli Viiville ensimmäinen sitten elokuun alulla sattuneen tapaturman jälkeen. Tyttö selvisi siitä kuin ihmeen kaupalla...niin fyysisesti kuin henkisestikkin...apinan raivolla matkaan ja voittajana maaliin. Kunkkuihin olisi ollut kiva osallistua, mutta parempi edetä varovasti...ehtiihän tuota ensi kesälläkin jos mitään harmeja ei satu.
Alla muutama Emmi Ventelän ottama kuva koiruuksistamme.

Hartikainen sinisellä manttelilla...

Harskan kiri alkaa...

Lähdön suurin ja pienin tappaa viehettä...

Peppi keltaisella manttelilla...napakka lähtö ja hienoa ryhmäjuoksua!

Kaarteessa hiipuu Peppin voimat...

Tasainen lähtö...Viivi punaisissaan <3

Kisan jälkeen saimme myös pikku vedot kakaroille...hienosti Veksi ja Kevin starttasivat matkaan avoimen kopin läpi ja jahtasivat viehettä kaarteen verran...Kentsu jo kummasti pölyytti viehettäkin :)!

On se sellainen mies...The Kevari !

Sunnuntaina matka jatkui...nyt hyvin nukutun mutta lyhyen yön jälkeen...
Maastojuoksut ovat kohdaltamme jääneet aika vähiin mutta toki aina jossain voi piipahtaa...joskus ja nyt piipahdettiin ihan vaan paikallisissa sellaisissa. Hartikaisella oli tulta tassuissa kuten veli Harrillakin ja kovan kisan päätteeksi pojille kaksoisvoitto ja sertit. Harskalle lisäksi päivän parhaat pisteet  ( 518 ) ja piirin mestaruus. Melkoisia veikkakultia nämä ruskuaiset. Veikka Hessulta kisa meni leikkimiseksi...mutta harjoitusta hyvä Herra-Huu...siitä se selkiää homman juoni...ajetaan viehettä eikä poseerata tyttösille ;)!

Jotain yhteistä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti