tiistai 27. elokuuta 2013

Kuluvan kuun kuulumisia...

Niin on taas blogissa hiljaista, mutta tällä kertaa syy ei ole siinä ettenkö olisi ehtinyt tai kehdannut...nyt vanha rakas POMI koneeni on vain ollut sitä mieltä ettei päivitykset luonnistu...se koneen uusinta, koskahan siihen ehtisi paneutua. Mitään ihmeempää ei eloomme kuulu...kuukausi on mennyt edelleen sienten ja marjojen perässä kiitäen ja onhan me käyty nuorison kanssa muutamissa harkoissakin. Kevarin ja Veksin kanssa ihan Oulussa saakka ;)! Oulun reissuun sisällytettiin muutakin, käytiin vihdoin ja viimein Temmeksessä  Seppo Similän  galleriassa. Suosittelen lämpimästi, varsin hienoja on työt ! Veke ja Kevari ovat edistyneet hienosti "urallaan", ollaampa lähdetty matkaan jo suljetun veräjänkin takaa ja hienosti meni molemmilla. Oulussa pääsi juoksemaan myös muu poppoo, sai Harri veikka vähän vertaistansa juoksu seuraa. Oulun jälkeen kävimme ominemme Mikkelissä, huonolla onnella. Viivi joutui varsin pahan näköiseen kolariin siellä mutta onneksemme selvisimme tästä pelkällä säikähdyksellä. Tämä säikähdys kyllä pani miettimään päästetäänkö koiria kisaamaan liian helpolla...juoksuvarmuus täytyisi olla kohdallaan eikä melkein?! I-pentusetkin ovat kasvaneet kovasti ja osa jo tahoillaan on ottanut tuntumaa vieheeseen...intoa näyttää olevan, siispä opintojen iloa kaikille!!

Veikka painia...

Innokkaat harkkaajat Veke ja Kevari
Kisojen suhteen kuukausi on ollut hiljainen, vain yhdet karkelot. 21.8 käytiin Hartikaisen voimin Kartanolla missä poitsu kipaisi liki samat ajat kuin viimeksikin. Nyt on Harskalla takataskussaan muutama kisalähtö...kivasti tuntumaa touhuun ja kopituskin sujuu hyvin...ensi kaudella sitten "tositoimiin" ;)! Viivin kisa suunnitelmat hieman muuttuivat tuon harmillisen kolarin vuoksi mutta vielä tyttö nähdään tällä kaudella pinkomassa :)! SM-maastoon olin ilmoittanut Hartikaisen, mutta kun Hesassa juostiin kertaa 2, arvelin pojan ansaitsevan hieman löysemmän viikonlopun ja niin päätimme jättää edustuksemme veljessarjan muille jäsenille...eikä edustus todellakkan ollut huono. 2v. synttärisankarit pokkasivat kaksoisvoiton...Onnea Harri ja Vili!!!

Hienot pojat Jewgenistajan Hokkus-Pokkus ja Huli-Vili

Alla pari kuvaa Annamari Sundgrenin ikuistamana Harrin ja Vilin suorituksista, kiitos kuvaajalle!

Nyt jatketaan syksyä...kuinkas muuten kuin marjastaen ja sienestäen...muutamat kisat ja pojille vielä parit harkat...ja ihastellaan Lauran laittamaa kuvaa...että joku osaa olla söötti ;)!

Poppa-Konsti...aina niin söpönä :)!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti