lauantai 2. maaliskuuta 2013

Hulda huolettomat...

On ne vaan nuo koirat varsin huoletonta sakkia ja rentoa porukkaa. Väliin saa varmasti ihmiset olla suorastaan kateellisia niiden kyvyille ottaa kaikki niin lunkisti. Harrastamaan lähdetään hännät heiluen ja niin tullaan takaisinkin. Miten lie aina väliin ihmisotusten kanssa, kisaan lähdetään nuttura niin tiukalla että nipstelee ja poistutaan paikalta ovet paukkuen, onko se kivaa? En kyllä oikein siihen usko, ei onnistusi ainakaan meiltä, siinä vaiheessa harrastaminen kyllä saisi luvan loppua jos niin vakavaiseksi muuttuisi että ihan äkseerata täytyy ;)!

Kaverukset Dexter ja Hartikainen

Viivi piilossa...kaverina Serla ( the orava ) !
Arjessakin tuon rennon asenteen huomaa, meilläkin kun tuo arki etenee varsin samoilla kaavoilla viikosta toiseen mutta joskus toisinaan tulee eteen tilanteita että päiväjärjestys muttuu tyystin toiseen. Koirat eivä siitä ole millänsäkkään, mistä lie tietävätkään että jaa tänään näin, huomenna toisinpäin. Työaikani ovat varsin joustavat, vaikka siinäkin tosin vallitsee tietty tapa ja varsin säännöllisiin aikoihin tulen kotiin ja iloinen lauma odottaa. Mutta toisinaan jos tulenkin vaikka vähän aiemmin, ei näy ketään ja kuin puusta pudonneinna kömpivät kukin makuuksiltaan, mitä sinä nyt jo tulit? Taitaavat nuo yksinolo ajat viettää varin tiiviisti kannat kohti kattoa koko poppoo. Ikään ei noilla ole kyllä ikävää emännän perään ollut eikä ole tarvinnut jännittää kotiin tullessa että jaa mitähän tänään ! Lunkia sakkia, mistä koko poppoolle 10pistettä ja plussat päälle, tälläisen poppoon kanssa on mukava taivaltaa :)!

Harska ja Harskan kalossi...
Kuvasta voisi päätellä että no ainakin kengät pistellään palasiksi, mutta ei, nekin saavat olla ihan rauhassa rivissä eteisessä kun koirapartio on keskenään. Kenkä niin minun kuin pahaa aavistamattoman vieraankin saa kyytiä kun ollaan kotona. Jos et tapahtumaa huomaa niin Harska tulee tykö kenkä suussa...etkä tajua varastin tämän. Sitten alkaa pikku hippaset, et saa kenkää lällällää. Muutama kierros kettiön ympäri jonka jälkeen herra menee kalossi suussa aina saman tuoli taa ja jää ansaan...taitaa olla Harskalle sellainen hauska leikki. Jos syystä tai toisesta et noteeraa herran suorittamaa varkautta, löytyy sekä koira että kenkä yleensä tylsistyneen näköisenä keskeltä olkkarin lattiaa...ilme kertoo, ei sitten !

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti