perjantai 1. helmikuuta 2013

Kuvaterkkuja ja kuulumisia

Niin sitä ollaan jo Helmikuussa, kyllä se aika vaan menee...vauhdilla. Helmikuu meillä aloitettiin tohtori reissulla kun Dex viikolla lääkityksestä huolimatta sai pari epileptistä kohtausta. Kohtaukset eivä olleet kovin raisuja, lähinnä sellaisia kuin syksyllä olleet ne ensimmäiset. Tohtorissa katsottiin lääkitystä kohdilleen ja päätettiin vaihtaa myös vähän niiden anto ajankohtaa. Aamulla todella varhain ja aiemmin myös illasta...jospa se taas siitä. Monta kuukauttahan tässä jo menikin ettei mitään ollut. Dex on ollut hyvin iloinen ja leikkisä...Harskan paras painikaveri :)! Samalla tohtoroinnilla ultrattiin taas myös Dexin pumppu, ja niin se vaan syksyinen huono supistuvuus ( pumpun laiskuus ) oli taas mennyt monta pykälää parempaan suuntaan...Terve sydän tuumi tohtori :)!

Dexter on jo valkoinen vaari nassustaan vaikka ikää on vasta 7+.

Viivikin pääsi mukaan tohtori reissulle...neiti napakympillä oli aika uusia rokotukset. Kätevää, saimme tällä erää koko satsin yhdellä pistoksella ja se taisi olla Viivinkin mieleen kovasti...hän kun ei oikein noista pistoksista pidä ;)! Pentuna saadusta rabies rokotteesta jäi sellaiset muistot...se kirveli ja tuntui niin inhalle että sen jälkeen eläin lääkäri käynnit ovat olleet Viiville vähän...no vastenmielisiä.

Nyt jännätään viikonloppua ja viikonlopun keliä...pääsevätkö koirat kokeilemaan pitkästä aikaa millaista on juosta vieheen jäljessä...tarkoituksena  olisi pistää pienet harjoitukset pystyyn :)!
Tässä jännityksen lomassa, pari kuvaa Harskan sisarista Harrista ja Viiusta vauhdissa...kiitokset kuvista Pia ja Saija.

Voisin vaikka väittää että kuvassa juoksevat Viivi ja Hartikainen...mutta ei,  siinä toisiaan vauhdittavat Iisa ja Harri.
Iisa on Viivin veljen tytär ja Harri Harskan veli. Kuva: Pia Näsi-Vimpari
Ja tässä takaa ajettuna Harskan sisko Viiu !
Kuva: Saija Törmänen

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti