lauantai 9. helmikuuta 2013

Kisakalenteri 2013 ja muitakin kuulumisia...

Sinne se taas viikko hujahti, miten niin miltei huomaamatta?! Kiiruun keskellä muistin jopa kisakalenterinkin tulostaa. Tapatumia rittää, ei ainakaan voi valittaa ettei kukaan järjestä mitään...on rataa ja maastoa Hangosta Petsamoon jokaiselle jotain. Mutta vaikka tapahtumia on, taitaa meille tulla varsin "tylsä" kesä...kas huomasin sellaisen seikan että eihän meillä ole oikein kisaavia koiria. Miten tässä nyt näin on päässyt käymään. Viivi on viittä vajaa veteraani joten rouva saa ottaa jo rennommin, Dex ei sairautensa vuoksi voi enää osallistua ja Harska on vielä niin nuori että kisaamaan ei ole kiire. No tässä ei auta muu kuin keksiä muuta ajankulua ja sehän nyt ei toisaalta ole mikään ongelma ;)! Toki radoilla silti käydään mutta nyt taitavat retket painottua arki-iltoihin ja erinäisiin harjoituksiin. Kirjathan Harskalla jo on mutta ei se harjoittelukaan pahaksi ole...kisoja sitten lopumalla kesää:)!
Jäälläkin viikolla käytiin joka päivä mutta keli siellä ei ollut mikään paras...karhakka hanki pisti stopin rallailulle ja hipsittiin vain peräkänaa kelkan urilla koko karavaani. Loppuviikolla saatiin lunta ja nyt alkaa olla taas alusta kelvollinen kirmailuunkin.

Harmaata mutta mukavaa...
Lenkkeilyn lomassa saatiin uutisiakin tuolta etelästä...Sallan juoksut olivat alkaneet. Pari viikoa katsellaan ja sitten vie Sallan polku tapaamaan Jelloa, joka ainakin kesällä vaikutti Sallan mielestä varsin mukavalle kaverille. Toivotaan että Salla on sulhostaan edelleen samaa mieltä ja kaikki menee hyvin.
Nyt se sitten alkaa jännitys ja odotus...;)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti