torstai 17. tammikuuta 2013

Talven iloja

Taas on pakkanen kirinyt sellaisiin lukemiin että päätettiin ottaa pari "tupapäivää". Mittari lähentelee kahtaviittä joten mitä tuota turhia toisia jäädyttämään vaikka vermeitähän meiltä löytyy :)!
Viime viikonloppu juostiin jäällä niin omalla porukalla kuin Peppi siskonkin seurassa. Kolmikolla Peppi, Viivi ja Harska olikin hauskaa kun porukassa menivät suuntaan ja toiseen.  Kuviakin yritin ottaa, mutta kuten tiedätte, ei ne pokkarilla oikein onnistu. Viikolla viimeinen kunnon ulkoilu keli oli eilen ja nyt tupajumina pari päivää luita kaluten. Lauantaille lauhtuu joten sitten on taas kivaa tiedossa...!


Hartikaisella on ollut ihan alusta saakka hauska tapa vaania kavereitaan. Jo pikku poikana Harska otti metsäpoluilla jalat alleen ja juosta kipaisi meitä muita piiloon. Milloin vaani jossain kuusen alla ja milloin korkealla kivellä. Tämä tapa on säilynyt ja niimpä jäälläkin herra painuu meistä matkan päähän ja piiloutuu matalaksi meitä odottamaan kuin vaaniva peto konsanaan. Vaanintaan kuuluu myös hidas huomaamaton hiipiminen...hauska heppu :)! Harska on muutenkin varsin metka tyyppi...väliin vähän liiankin nokkela ja "ajatteleva". Viikolla iski se isompi hätä illan hämärissä ja se tehtiin sitten vähän turhan lähelle pihaa.
Aamulla Harska katseli kummissaan kasan päällä lojuvaa läjää...haisteli ja tuijotti ja mitäs sitten. Harska fixuna mihenä aloitti vimmatun läjän peittämis toiminnon...kuonolla puski lunta päälle että katoatkos paska siitä...asialle ei voinut olla nauramatta, niin tosissaan sälli töitä teki.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti