sunnuntai 16. joulukuuta 2012

Sydämmen asialla...

Kirjaimellisesti siis. Meillä koirat ova saaneet jo hyvän tovin nauttia ihan luomu ötököiden elimistä...menekki vaan on sen verran kovaa että ennakko tilaten ne täytyy aina ottaa. Nyt perjantaina oli taas "onnenpäivä",  kun kassillinen edellisenä päivänä teurastettujen potsien pumppuja päätyi pakkaseen odottamaan  koirakatraan herkkuhetkiä.

Tuoretta ja hyvää...
Pakkanenkin pahus taas täällä Savossa kiri nyörejään ja kun siihen mukaan otettiin tuuli niin eipä ollutkaan viikonloppuna mukavaa ulkoilla. No onneksi on niin itsellä kuin koirillakin lämmintä päälle laittaa, mutta oisihan se lauhempikin keli riittänyt. Harskakin sai nyt sitten Joululahjansa ennakkoon kun kylmyys pikkumiestäkin koetteli. Askartelin aikani kuluksi pojalle iko oman heijastin takin...muilla sellaiset jo olikin entuudestaan.

Nyt näkyy Hartikainen pimeässä...suorastaan loistaa!
Pakkaspäivän  ratoksi tuli myös pohdittua taas kerran muitakin rotuvaihtoehtoja kuin whippet ja ainahan siinä käy niin että enkkubullista jos on kyse, herättää se keskustelua laidasta toiseen...enimmäkseen siihen toiseen. No hei, ei tämä nyt tarkoita sitä että sellainen tänne tulisi, ei suinkaan mutta kunhan mainitsin...ruttukuono kyllä huaveissa on...mutta vähän pienempi sellainen ;)!


Pamu ratakisoissa hyvinkäällä...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti