maanantai 8. lokakuuta 2012

Se on sitten ohi...

Niin se kisakausi kuin myös kesä, joka karkasi sitä ootellessa. No ei valiteta, olihan siinä paljon hyvääkin. Marjaa tuli paljon, ei ollut liian kuuma ja mikä parasta, kisareisuilla aina ( melkein aina ) oli hyvä sää.
Kisakausi jäi meiltä vähän ajateltua vaisummaksi sillä Dexin oikutteleva eturauhanen vei pojan sairaslomalle ja niin maastot sitten jäi sikseen. Viivin kanssa kävimme sitten radalla tasaisen harvaan tahtiin ja niihin tuloksiin olen ja pitääkin olla varsin tyytyäinen. Viivi pinkoi kelpo aikoja ja eipä sijoituksissakaan ollut moittimista.
Tyttö tilastoissa Viivi oli kauden suorituksillaan 280m. matkalla viides ajalla 18,36, 350m. matkalla kolmas ajalla 22.87 ja 480m toinen ajalla 31,90. Näillä ajoilla Viivi sai vielä kunnian olla sekä 350m että 480m matkoilla vikkelin suomessa syntynyt koiruus...on se vaan hieno tyttö tuo Viivi :)! Viivin sisarista radalla kauden aikana kävivät Popsu, Salla, Peppi ja Eppu kaikki ihan kelpo suorituksin. Ensi kaudella jatketaan ainakin muutaman kisan verran ja odotellaan jo seuraavana vuonna ovelle kolkuttavaa veteraani ikää...kyllä se aika menee vauhdilla. Vasta äsken olivat P-ipanatkin pieniä ja nyt jo viittä vaille vetskuja.

Tälle kaudelle viimeinen koitos Viivillä oli Team-race missä tyttö edusti WH:n 1-joukkuetta kera Tepon, Gamman ja Geezerin...hienosti tyttö sielläkin pinkoi, joukkue oli lopputuloksissa toinen..ei huono vaikka parempaankin oli mahdollisuus ;)! Team-Racessa juostiin myös ne viimeiset startit ja nyt vuorossa jäähyväiset radoille R-pentueelta...paikalla tästä katraasta vain Wilma, kakkien kahdeksan puolesta pistämässä tassua toisen eteen.

Kisan päätteeksi saatiin vielä nähdä muutamia koejuoksuja...sekä virallisia että epäsellaisia. Soolon hyväksytysti suoritti Nuka ja viimeisen ryhmän Hartikainen ja hyvää harjoitusta sai myös Harri...siitä se etenee ura kohti virallisia kisoja!  Nyt kaikki virallinen on siis takana päin...vielä jotain pientä leikkimielistä ja sitten alkaa se tylsä talviloma...no ei välttämättä tylsä jos vaan kelit ovat suotuisat ! Leppoisaa lepokautta siis kaikille!!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti