maanantai 15. lokakuuta 2012

Kausi paketissa...

Nyt on sitten koirakotkotukset tältä "kesää" ohi vaikka taitaahan se elo silti aika koiramaisissa merkeissä mennä läpi vuoden ;)! Mutta noin niinkuin kisoja ja sen sellaisia tapahtumia ajatellen ohi se vaan nyt on.
Me päätimme kauden mukavissa merkeissä Hyvinkäällä...epävirallisten möllien ja makkaroiden merkeissä missä Herra Hartikainen pääsi vieheen makuun molemmilla päivillä. Mölleissä H-katraasta olivat mukana Nuka ja Harso. Kumpikin suoriutui aika liukkaastakin radadasta kunnialla...Harskan pistäessä vähän kylkimyyryäkin mutkissa...siitä vaan maastojakin kokeilemaan kunhan uusi kausi keväällä koittaa.
Harska on ainakin täällä kotometsissä osoittanut olevansa varsin varmajalkainen kaveri jo pienestä pitäen joten luulisi senkin lajin sujuvan?  Maastopäivän päätteeksi meitä odotti hotelli huone Sveitsin Rantasipissä missä koiratkin alkavat olla kuin kotonaan...massut täyteen evästä ja kannat kohti kattoa, tuli meikäläisenkin otettua piiiitkästä aikaa vähän pidemmän puoleiset yöunet ;)!

Myö sitä ei paljon reissuilla stressata...rento meininki :)!

Pojat pistää vähän painiksi...

Harson ja Dexin ilta miekkailut...

Aamulla piti Harskan vähän kassella mitä naapurihuoneissa tapahtuu...vakooja :)!
Hyvin, erittäin hyvin nukutun yön ja runsaan aamupalan jälkeen palattiin taas radalle, vuorossa olivat ne makkarat. Kisaan olivat mukaan ilmoittautuneet Harso, Nuka, Viiu ja Vili sekä sokerina pohjalla Minttu jota en ollutkaan nähnyt kuin joskus pentusena. Nuka suoritti hienosti ensimmäisen ryhmäkokeensa kaverikoirinaan Taisto ja Harso. Harso puski kuin härkä lähtösuoralla itseään ulos eikä Nukan viiksikarvakaan värähtänyt moisesta kiilauksesta selväpäisiä menijöitä siis nämä kaverit. Maalissa järjestyksessä Taisto, Harso ja Nuka ja vieheelle annettiin kyytiä kuten kuvioon kuuluu :)!

Nukan koejuoksu Saija Törmäsen kuvaamana...Taisto vetää jengiä, Harska kakkosena ja Nuka punaisella manttelilla kolmantena.

Muutama lähtö siinä välissä ja vuoroon tulivat Minttu ja Vili...ei sentään Ville ;)! Minttu pian 5v lähti matkaan kuin vanha tekiä ja meno oli kyllä kaunista katsottavaa. Vilille koppilähtö oli elämänsä ensimmäinen  ja ihan ei mennyt putkeen...tehtiin vähän kuten Harska kesällä kartanolla...kopissa väärin päin. Mutta sattui se viehe silmään silti ja eikun matkaan...aikaa touhuun tuhraantui mutta viettiä pojalla on ja komea on tyyli millä eteenpäin mennään :)!
Vaikka lähdössä vähän kuhnittiin niin kyllä sitä vaan eteenpäinkin mentiin...ja lujaa !

Vilin jälkeen oli vuorossa Viiu, soolokokeen merkeissä hän. Hienosti tyttö urkastaan selvisi ja niin on Viiukin askelen lähempänä virallisia koitoksia!

Saijan suloistakin suloisempi kuva Viiusta...voi noita silmiä !!

Näin on siis kausi päätetty...kaikki H-ipanat pääsivät tavalla tai toisella ainakin hieman vieheen makuun ja ajo tuntuu maistuvan kaikille. Tästä on hyvä jatkaa sitten keväällä ja varmaan syksyllä jo nähdään ihan kisaamassakin ainakin muutama herra ja neiti H.


Eppu ja Harso kimppakapulan kimpussa :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti