torstai 23. elokuuta 2012

Viilipytty Viivi vauhdissa...

Niin se pääsi Viivikin pitkästä aikaa, liki kuukauden tauon jälkeen pöläyttämään viehettä kun eilen matkasimme ( taas ) Helsinkiin ja keskellä viikkoa, kuinkas muuten. Viivi juoksi viimeksi Heinäkuun lopulla Mikkelin maastoissa vauhdikkaan alkueräjuoksun jonka jälkeen sattui haaveri. Pikku haavaa parannellessa viikot vierivät ja Viivin liikuntakin rajoittui pieniin remmi lenkkeihin. Vasta viimoisella viikolla kun haava oli 101% ummessa mentiin myös vähän reippaampaa hölkkää mutta kaikki irtiotot olivat pannassa. Tauolla huollettiin myös lihaksia ja Viivi tuntuikin niin hieroessa kuin venytteluissäkin varsin notkealle joten ihan kelpo suoritusta saatettiin odottaa kun viimein radalle päästiin. Viilipyttynä vuoroaan odottava neiti koppiin ja voi taivas mikä mekkala...koko tauon patoutunut energia purkautui  ulos ja täytyi vain todeta...kyllä siinä koirassa todella asustaa pieni Pirtti-Hirmu :)! Veräjä auki ja mikä lähtö...maalissa kakkosena omalla kauden parhaalla ajallaan...18.36 kyllä oli tytössä virtaa. 350m. matka taittui myös varsin hyvällä ajalla 23.13 vaikka kaarteessa meinattiinkin jäädä isojen poikien jalkoihin. Hienot juoksut tauolta palanneelta Viivukalta...tästä on hyvä jatkaa kauden viimoisiin koitoksiin joita ei enää montaa jäljellä ole.
Jewgenistajan Hokkus-Pokkus alias Harri
Kisan jälkeen Hartikainen ja veljensä Harri pääsivät harjoitusjuoksuihin ja hienosti pojat pinkoivat...Harskakin tälä erää vaani viehettä veräjällä joten edistystä on opin tiellä tapahtunut ja paljon :)!
Harrista olikin kasvanut niin komea ja jytäkkä kroppainen kaveri,,,hienoja poikia on Tilunen aikaan saanut ja onhan siihen osansa isukki Lakillakin :)!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti