lauantai 4. elokuuta 2012

Elokuuta elellään...

Niimpä, vasta äsken oli Toukokuu ja mietittiin mistä aloittaa kisailu ja nyt jo kohta viimeistä viedään, ei ole todellista tuo ajan juoksu. Kesä on mennyt huomaamatta, siis mikä kesä...sateinen ja kalsa?! Toivotaan että nyt edes tämä viimeinen ns. kesäkuukausiksi luettava aika on parempi eikä haittaa jo syksykin olisi lämmin. Meillä elokuu alkoi vähän harmillisesti...Viivin pari päivää sitten teloma anturan väli ei sitten ollutkaan ihan tuosta vaan juttu vaikka ensin siltä näytti. Haava ei ollut suuri eikä verta tullut kuin nimeksi  mutta kun on niin pahassa paikkaa ei se ilman tikkausta siitä hyväksi tule. Niimpä sitten kipaistiin päivystävälle joka ystävällisesti teki työtä käskettyä ja parilla tikillä korjasi vaurio alueen uuteen uskoon. Viivi antoi tehdä toimituksen niin nätisti pienellä puudutuksella vaikka ei oikein lääkäri reissuja suosikkeinaan pidäkkään.
Sinällään onni onnettomuudessa etten ollut ilmoittanut Viiviä viikonpäästä oleviin ratakisoihin ( SM ), eihän me olisi sinne päästy. Toivotaan että tassu tervehtyy ja loppu kesän ajatellut kisat saadaan kipaista suunnitelmien mukaisesti...kunto tässä tietysti nyt vähän kärsii kun levon puolella ollaan...mutta näillä mennään ;)!

Vanhukset on innokkaita marjastajia...Rellu ja Rellun veli !

Toki Elokuun alkuun riittää ihan mukavaakin kuulumisen tynkää. P-katraan Salla tyttönen ( Pas-Sari ) käväisi viikolla tutkituttamassa terveyttään ja tuomisina hyvät uutiset, kaikki kunnossa! H-lapsukaisilta on tullut kuulumisia tiheään tahtiin ja siinä arjen ohessa ovat kaikki parhaansa mukaan myös harjoituksissa käyneet. Tällä hetkellä kuullostaa siltä että Kempeleen poika Harri siirtyy jo pian "ylä asteelle" perässään Espoon neiti Nuka. Me muut tullaan perässä kun keretään ;)! Viiulle luonto järjesti pikku tauon kun juoksuharkkojen sijaan ollaan kirjaimellisesti "juoksullaan"...Viiu jatkaa opiskelua sitten pahojen päivien mentyä ohi. Kalle ja Härski suunnittelevat kovasti harkka keikkaa etelään...säät ja muut kun sen sallivat niin eikun menoksi...!?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti