torstai 19. heinäkuuta 2012

Kalle joutuu armeijaan...

Niin se vaan on tuo miesten osa vaikea...sinne sotaväkeen ne vaan joutuu tai sitten muuten vaan sakkiin "kasvamaan". Kotimatkalla Juvan korkeudella kyytiimme kömpi sellainen Huru-ukko että oksat pois...kokeilemaan vähän millaista on elo komppaniassa missä päitä on enempi kuin yksi. Vähän Kallukka aamuyöntunteina itki...taisi koti-ikävä iskeä. Mutta raavas miehen alku ei kauaa kainostellut ja niin yhteinen sävel löytyi veikka Hartikaisen kanssa tuotapikaa ja ruokakin maittoi heti ensi tarjoamalla. On ne vaan nuo wipukat niin kiitollisia laumaotuksia...ei ne paljon välitä vaikka keskellä yötä taloon lisäasukkeja ilmestyy...sinne se otetaan porukkaan mukaan kuin oisi aina mukana ollut. Kallukan pesti "armeijassa" kestää muutaman päivän että oma emäntä saa reissata rauhassa...kassotaan mitä kaikkea kivaa sillä aikaa keksitään....Nyt juuri Kallu makaa tuossa lattialla ja kuulostaa siltä että uni mitä katsotaan on aika vauhdikas...wuf..wuf vaan kuuluu ja töppöset pelaa :)! On siinä kyllä niin lutunen koiruus...oikea tyyneyden tyyssija koko mies...kerrassaan hieno tyyppi :)!
Kalleroinen otti hieronta alusen paikakseen...                                Ja pojilla on ollut kivaa...Harska iskee kiinni kuin sika limppuun ;)!


Pojat pistää painille!Paita ja peppu...ja kumpi lie Harsa ja kumpi Kalle?!

Niin ne vaan äkkiä nuo koirat omaksuu uuden lauman ja ovat kuin kotonaan...
Kallun armeija on nyt käyty ja poika kotiutettu...hienosti marssi sakissa sujui ja komppanian pojista nuorimalle taisi tulla jo ikävä kaveria ;)!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti