sunnuntai 15. heinäkuuta 2012

Etelän matkalla...

Ja etelän auringossa meni mennyt viikonloppu sanan varsinaisessa merkityksessään. Kohti Kartanon kisoja lähdettiin jo Perjantaina aamupäivällä, jotta ehdittiin piipahtaa Lauralla ja Esalla moikkaamasa laumaa ja vilauttamassa hiukka viimenäkemältä venynyttä herra Härveliä. Härveli meinasikin aiheuttaa melkoisen härdellin Lauran aina niin tyynessä laumassa...tai no Osku joka ei liioin hötkyile taisi riemastua nuoresta miehestä kaiken eniten...ihan riemastukseen asti. Tilunen murahteli pojalleen alku tarkastuksen jälkeen, mitä lie palautetta antanut. Remu sussari myös pisti täpinäksi ja saikin luvan väliin mennä ulos tuulettumaan.
Lauralta pinkaistiin sitten Kartanolle missä meitä odottivat Nuka, Viiu ja Karma...olipa kiva nähdä siskokset sekä siskojen tavalaan sukulainen ihan livenä yhdessä. Vahvat topakat ja niin reippaat tytöt. Sisaruksista isompi Nuka oli juuri perjantain alla satuttanut jalkansa mutta onneksi kyseessä oli vain pinta haava...muuten olisivat päässeet Harson kanssa vähän painimaan  Kartanon nurmelle. Pikaista paranemista Nukalle ja kiitos Anna-Leenalle makupaloista...maistuivat koko porukalle kun kotiin päästiin.
Karma, Bennetin pojan tytär oli kuten kuvitella saatoin melkoinen "virtapiiri" pitkine säärineen ja häntineen ja niin reipas lapsi hänkin. Toivotaan että tässä loppukesän kuluessa pääsisimme samoihin harkkoihin sinne etelään Viiun ja Nukan kanssa. Kovasti koetin ottaa kuviakin kolmikosta mutta kuvat eivät oleet oikein onnistaneet :(((.  Sitten olikin kello jo aika paljon ja aika laittaa leiri pystyyn...joka oli työtä ja tuskaa kovassa tuulessa missä teltta tuon tuostakin kupsahti kumoon. Mutta lopussa kiitos seisoo ja pääsimme unten maille.
Aamu valkeni aurinkoisena ja näytti siltä että kisapäivästä tulee varsin nätti. Viivi oli ilmoitettu "vain" sijoutuslähtöihin sillä kuntonen on ollut hieman hukassa tai sanotaanko paremmin "myöhässä" joten en tohtinut vielä mestaruuskisaan laittaa. Mestaruuksissa ei isojen tyttöjen osalta ollut ruuhkaa...vain kaikki 4 osanottajaa. Viivin siskoistakaan ei sinne ehtinyt mukaan kukaan keväällä olleiden kiimojen takia...mutta kesää on vielä ja siskotkin sieltä pikkuhiljaa esille kömpivät...Popsu jo varsin hyvin virittyneenä :)!
Viivi juoksi ensin 350m. sijoituslädössä  joka ei ehkä ollut kaiken tasaisin...taisi Viivi olla kavereihin nähden hieman liian vikkelä...matka taittui aikaan 22.98 eli kunto alkaa olla kuten kuuluukin :) Toinen lähtö olikin sitten tasaisempi ja loppusuoralla käytiin tiukka kisa Maxwin Gamman kanssa ykköstilasta...Viivin eduksi ajalla 18.50. Kisan tiimellyksen keskellä myös Harsomatti pääsi radalle. Koira koppiin...jumps, omi kiini jumps...veräjä auki...missä koira...auts väärin päin...mutta kiiruulla perään ja maalissa reipas ravistus rätille.
Nyt Harsolle harjoitusta suljetusta kopista ja luulen että syksyllä ollaan valmiita ainakin sooloon.
Alla pari Kerttu Haaslahden ottamaa kuvaa...Viivin Gamman kamppailu ja Harsomatin ajohaukulla varustettu saalistus!Harska tarkkana missä pupu...tuolla se päivällä mennä viiletti.


Kisan jälkeen oli Whippet Harrastajat r.y: n 30 vuotsi juhla mahtavine tarjoiluineen sekä hauskoine ohjelmineen, oli historiikkiä sekä nauruhermoja kutkuttava kavalkaadi. Yllätyksiltäkään ei ko. tilaisuudessa vältytty kun tilaisuudessa lykättiin käteen tunnustusta sekä harrastuksesta että kasvatuksesta...täytyy myöntää että olin vähän niinkuin ällikällä lyöty ! Kiitos järjestäjille hienosta tilaisuudesta sekä tästä "yllätyksestä"!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti